Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing:

 

Inici

Petit Xef solidari a l’Aula Gastronòmica a càrrec de Cuina Artesana

L’Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó acollirà un Petit Xef solidari en benefici d’Afne, Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia. El curs de cuina per a nens, que porta per nom Divertim-nos amb les verdures, anirà a càrrec de l’establiment Cuina Artesana i s’impartirà els propers 10 i 17 d’abril.

Els tallers, destinat a infants i joves d’entre 5 i 12 anys tenen un cost de 5 euros i una durada d’una hora i mitja cadascun, de 11 a 12:30. El curs, que serà impartit pel cuiner Cesc Fernández, introduirà els nens a un món que sovint no els agrada gens: el món de les verdures. Els tallers tenen com a objectiu donar a conèixer la riquesa d’aquests productes de la nostra terra tot divertint els participants amb la varietat de gustos i colors. Cesc Fernández ensenyarà als nens i nenes a elaborar receptes saludables però a la vegada divertides.

Cesc Fernández té un llarg currículum com a professional de la restauració, a més d’haver estat professor en diversos centres com l’Aula de Cuina de l’Alt Empordà o l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme de Sant Pol de Mar. Des del passat mes de desembre és el propietari de l’empresa de cuinats per emportar situat a la plaça Sant Pere, Cuina Artesana.
L’AFNE és l’Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia. Va ser fundada el setembre del 2009 per part d’un grup de famílies adoptants en aquest país África. L’associació col•labora amb les administracions de la ciutat de Kombolcha en l’assoliment d’un cert nivell de benestar per a la població infantil mancada d’un entorn familiar. A Kombolcha, l’AFNE té en funcionament un centre per a infants desemparats i infants amb discapacitats auditives, que va obrir les portes el setembre de 2008.

Nota legal