Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing:

 

Inici

La cuina casolana i l’alta cuina s’uneixen en un nou establiment a Girona

El cuiner gironí Cesc Fernández Pou pren la direcció d’una empresa de cuinats per emportar situada a la Plaça Sant Pere 11 de Girona. L’establiment, que porta per nom Cuina Artesana, s’inaugurarà el proper divendres dia 15 de gener a les vuit del vespre.


Cuina Artesana és una empresa de plats cuinats per emportar amb una àmplia experiència en el sector de l’hostaleria. L’establiment aposta per oferir als clients plats típics de les nostra terra amb els productes de la temporada. Cuina Artesana també disposa d’una línia de plats d’alta cuina i una línia de productes biològics.
Cesc Fernández afirma que la feina d’un bon cuiner es tradueix en el respecte per les propietats naturals dels ingredients per tal de potenciar-ne el gust i les textures. Segons el cuiner, el bon gourmet busca en els plats tradició, idees, contrastos i sensacions.
Cesc Fernández té un llarg currículum com a professional de la restauració, a més d’haver estat professor en diversos centres com l’Aula de Cuina de l’Alt Empordà o l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme de Sant Pol de Mar.

Nota legal