Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing:

CURRÍCULUM

Francesc Fernández Pou va néixer a Girona. La seva formació com a cuiner passa per l’Escola d’Hostaleria de Vilamalla, pel Centre de Formació Empresarial Vilamalla i per el Centre de Recerca i Tecnologia IRTA (Monells). Encamina la seva carrera professional cap a la cuina artesana i saludable formant-se en cursos d’alimentació saludable, cuina vegetariana i de dietètica i nutrició impartits per la Universitat de Vic i per la Universitat de Girona. L’any 2006 i 2007 assisteix als cursos de dietoteràpia, nutrició i naturopatia d’ISMET (Barcelona).

Comença la seva carrera professional l’any 1987 al restaurant Can Maret (Terradelles), on s’hi està fins el 1993 quan marxa a Alemanya com a cuiner a La Fontana de Daaden. El 1995 es trasllada a Zarautz, on treballa en pràctiques amb Karlos Arguiñano. Abans de tornar a Catalunya, fa una estada professional curta al Gran Casino de Madrid. El 1996, comença a treballar al Casino Castell de Peralada, on s’hi està fins el 2002, fent un parèntesi el 1998 per portar la gestió del Club Tennis Girona.

L’any 2002 es trasllada a Santa Coloma de Farners per dissenyar i preparar l’obertura del restaurant Carpe Diem, restaurant situat al Centre Lúdic Termal Magma (Termes Orión) i on va ocupar el càrrec de primer cap de cuina, tasca que desenvolupa fins el 2005.

El 2006 inicia la seva carrera com a professor a l’Escola de Cuina de l’Alt Empordà i a Invissa Hotels (Ibiza), on assessora i imparteix classes de cuina vegetariana. En el seu pas per l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme de Sant Pol de Mar imparteix l’assignatura d’hostaleria en formació tècnica i el postgrau en direcció de cuina (curs 07-08). Uns mesos més tard forma part dels restaurants Cynara, Can Marc i Degust. Actualment és el director de Cuina Artesana, empresa situada a la Plaça Sant Pere, 11 de Girona, al peu de la Pujada de Monjuïc.

Nota legal