Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing:

 

Inici

Èxit de participació a la primera sessió del Petit Xef solidari

Un total de 22 nens i nenes van participar a la primera sessió del Petit Xef solidari que imparteix el cuiner Cesc Fernández a l’Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó.


A la primera sessió del curs, que va tenir lloc el passat dissabte 10 d’abril, els nens i nenes van aprendre a fer creps de verdures amb salsa de tomata. El cuiner va ensenyar als alumnes com s’elabora la pasta de la crep i la salsa de tomata. A continuació es va fer una barreja de diferents verdures tallades ben petites i es van farcir les creps.
La propera sessió del curs serà el dissabte vinent dia 17 d’abril, on els nens i nenes aprendran a fer lioneses de verdures. Els tallers, destinat a infants i joves d’entre 5 i 12 anys tenen un cost de 5 euros i una durada d’una hora i mitja cadascun, de 11 a 12:30.
Cesc Fernández és el xef i propietari de l’empresa de plats per emportar Cuina Artesana, situada a la plaça Sant Pere 11 de Girona (al peu de la pujada de Montjuïc). El curs, que pota per nom Divertim-nos amb les verdures i que finalitzarà el proper dissabte dia 17 d’abril, destinarà els beneficis a AFNE (Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia).
AFNE va ser fundada el setembre del 2009 per part d’un grup de famílies adoptants en aquest país África. A Kombolcha, l’AFNE té en funcionament un centre per a infants desemparats i infants amb discapacitats auditives, que va obrir les portes el setembre de 2008.

Nota legal