Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing:

 

Inici

Cuina Artesana participa a la Marató de Cuina organitzada per l’Ajuntament de Girona en motiu del Fòrum Gastronòmic

Cesc Fernández ha participat a la Marató de Cuina organitzada per l’Àrea de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat en motiu del Fòrum Gastronòmic que se celebrarà del 20 al 23 de febrer. La recepta que es va realitzar va ser Peu de porc farcit de farcellet de col setsemanera amb nap negre i mill.

La jornada va tenir lloc el divendres dia 18 de febrer de 10:00 a 19:00 h. Diferents col•lectius de cuina i xefs de la ciutat van passar per l’Aula Gastronòmica per tal d’aportar idees i receptes. L’activitat era gratuïta i estava oberta a tothom qui volgués assistir-hi una estona.

Reportatge fotogràfic de la participació de Cuina Artesana

Programa de la jornada

Nota legal