Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing:

 

Inici

CRÈDITS

CUINA I CREACIÓ DELS PLATS:

XEF: Francesc Fernández Pou

DISSENY, PROGRAMACIÓ I DIRECCIÓ DEL PROJECTE WEB:

Narcís Bosch – Dissenyador audiovisual i multimèdia.

Email: narcis@sisostudio.com

www.sisostudio.com

COMUNICACIÓ I CONTINGUTS:

Montse Cullell Oriols – Periodista.

NOTA LEGAL

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que l’utilitzarà d’acord amb aquest avís legal. La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.
Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurament per els usuaris.
Cuina Artesana  es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.
Cuina Artesana es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT
Cuina Artesana es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.
Cuina Artesana no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control de Cuina Artesana i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.
La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, Cuina Artesana no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.
Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar Cuina Artesana. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.
Cuina Artesana no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.
Cuina Artesana no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS
Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i Cuina Artesana es regiran per la legislació espanyola.
Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i Cuina Artesana ambdues parts es sotmeten als Jutges i Tribunals de Girona, Espanya.

COPYRIGHT
Tots els drets reservats. El copyright d’aquest lloc web és propietat de Cuina Artesana. Tot el que veieu o llegiu en aquest lloc web, llevat que s’especifiqui el contrari, està protegit per copyright, o s’utilitza amb permís, de Cuina Artesana. Tot el software, la informació, els productes, els serveis i qualsevol altre contingut inclòs o utilitzat al lloc web, incloent, sense limitar-s’hi, tot el codi HTML i els controls Active X, són propietat de Cuina Artesana, o utilitzats amb el seu permís. El software i els continguts d’aquest lloc web estan protegits per la legislació de copyright i altres disposicions internacionals. Les imatges incloses dins la web són propietat de Cuina Artesana.
L’ús d’aquest lloc web està subjecte als termes i condicions de l’Acord del lloc web que es pot veure en aquesta Nota Legal. Qualsevol còpia autoritzada d’aquest lloc web, o de qualsevol pàgina o contingut del lloc ha d’incloure aquesta nota informativa sobre el copyright.
Tingueu en compte que qualsevol marca utilitzada o qualsevol tecnologia, producte o procés descrit en el document pot estar subjecte a altres drets de propietat intel·lectual reservats per Cuina Artesana, i no se n’ofereix cap llicència.
A través del lloc web de Cuina Artesana podeu accedir a altres llocs web independents; Cuina Artesana no es fa responsable del contingut i la naturalesa d’aquests altres llocs.

CUINA ARTESANA – FRANCESC FERNÁNDEZ POU
CIF: 40320030 H
Plaça Sant Pere 11. 17007 Girona

Nota legal