Skip to: site menu | section menu | main content

 

Currently viewing:

 

Inici

Carta de plats de Nadal

Llista de plats per Nadal:

 Primers:

Canelons: 1,10 €/ unitat

Mussaka: 5,40 /ració

Llenties:3,80€/ració

Cigrons amb xoriset: 3,80€/ració

Amanida de pasta: 10€/quilo

Macarrons: 10€/quilo

Espaguettis: 4€/ració

Pomes al forn farcides de carn: 4 €/unitat

Pastís d’escalivada: 4.80 €/ració

Pastís de truites: 15 €/kg

Brandada de bacallà: 6€/ració

Cous Cous integral biològic amb verdures i algues: 4 € /ració

Pastís de patata i carn: 5 €/ ració

Timbal de peu de porc amb patata: 5.50 €/ració

Terrina de foie amb poma: 10 €/ració

Tatin salada amb provolone: 7€/ració

Crep de peix i marisc: 7,50€/ració

Llobregant en suquet: 18€/ ració

 Segons:

Ànec a la taronja: 7 €/ració

Magret d’ànec: 8.50 €/ració

Pollastre de pagès al forn amb fruits secs: 24€ sencer

Filet de vedella farcit de foie i ceps: 14€/ ració

Roast-beef: 8.50 €/ració          

Farcellets de col: 4,50 €/unitat

Peus de porc farcits amb espàrrecs: 6.50 €/ració

Galtes de vedella: 8,50 €/ració

Galtes de porc: 4.50 €/ració

Cua de bou: 12 €/ració

Espatlla de xai: 12€/ració

Tonyina: 7,50€/ració

Salmó: 8 €/ració

Hamburguesa vegetal: 6€/ració

Sarsuela de peix i marisc: 25€/ració

Rap amb salsa: 14€/ ració

Garrí rostit: 10€/ ració

Orada a la donostiarra: 9,50€/ració

Calamars farcits: 6€/ ració (3 unitats)

Nota legal